Rabobankactie: Hart voor de Achterhoek

Korfbalvereniging Wiko doet mee aan de Rabobankactie!
Hart voor de Achterhoek is er om de verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag dat een vereniging of stichting vanuit Hart voor de Achterhoek ontvangt is bedoelt om de verenigingen te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooien. De vereniging moet bij de aanmelding van de actie Hart voor de Achterhoek een bestedingsdoel aangeven met een maatschappelijk karakter. Het door Wiko ingediende bestedingsdoel is gericht op de samenwerking en ledenwerving met de scholengemeenschap Maria Sibylla Merian Real Schule in Borken.

Wat moet je doen?
hart voor de achterhoekIedereen die op 31 maart 2017 lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 9 tot en met 26 mei 2017 stemmen op KV Wiko. Let op! Een klant van de Rabobank is niet per definitie lid.
Klanten vanaf 18 jaar kunnen via onderstaande link zich aanmelden als lid. Hier zijn geen kosten/verplichtingen aan verbonden. Word lid!

Hoe kun je stemmen?
Je kunt stemmen op KV Wiko van 9 tot en met 26 mei 2017 via de link www.rabobank.nl/noa.
De leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen. Leden kunnen maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld er verdiend wordt.