Informatie over Wiko
Wiko is de korfbalvereniging uit Winterswijk, is opgericht in 1966 en heeft ongeveer 100 leden. Binnen deze vereniging wordt volop gekorfbald. Op dit moment speelt Wiko met 3 senioren teams en 2 jeugdteams.Het belangrijkste voor WIKO is dat ieder lid op zijn of haar eigen manier met korfbal bezig kan zijn.
Bij Wiko speel je net als bij veel andere sportverenigingen in een team. Als je gaat korfballen wordt je ingedeeld bij leeftijdgenoten en speel je samen in hetzelfde tenue. Het tenue van Wiko bestaat uit een geel shirt, een blauwe broek of rok en natuurlijk onze blauwe sokken. Het tenue en het trainingspak krijg je van Wiko.
Naast goed uitgedachte trainingen en een goede begeleiding tijdens de wedstrijden wordt er binnen de vereniging veel aandacht besteed aan de gezelligheid. Ieder jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd voor alle leden, jong en oud.

Ook zin om te korfballen?
Lijkt het je leuk om ook te gaan korfballen of twijfel je of korfballen ook wat voor jou is? Kom dan eens kijken bij een wedstrijd of kom gratis een aantal keren meetrainen. De jeugd en de senioren trainen op dinsdag en donderdagavond op het korfbalveld op sportpark Jaspers. Kijk hieronder in de tabel voor de trainingstijden. Op sportpark Jaspers maakt Wiko gebruik van een mooi sportterrein met kunstgrasvelden en een eigen kantine.
Benieuwd naar de trainingstijden of de contributie? Kijk dan onder aan deze pagina naar de informatie in de tabellen. Wil je meer informatie over Wiko, korfballen of over het lid worden van Wiko? Neem dan contact met ons op. Kijk op Contact voor onze contactgegevens. Graag tot ziens op het korfbalveld!

Privacy
Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht, welke ook van invloed is op de gegevens die Wiko verzamelt en bewaart. Om deze reden heeft Wiko een privacybeleid opgesteld, dat per 01-01-2019 (met terugwerkende kracht) is ingevoerd. Het privacybeleid is te vinden in dit document.

Contributie
De contributie is afhankelijk van de leeftijd en kan betaald worden per kwartaal, half jaar of per jaar. De contributie kan overgemaakt worden naar het volgende rekeningnummer ten name van KV WIKO: NL81 RABO 0371218276. Kijk in onderstaande tabel voor de bedragen.

Contributie2019